Bedrifter

Butikker, bedrifter, lager, båtmarina, offentlig bygg, byggplasser, parkeringsplasser, arrangementer.

I dag har SEC VAKT bl.a ansvar for utrykning til alarmer på flere butikker, men ønsker i tillegg å utvide dette til å gjelde flere butikker, andre bedrifter samt andre steder med verdier som nevnt ovenfor. Vi kan foreta utrykninger til innbruddsalarm, brannalarm, sabotasjealarm hele døgnet, samt utføre patruljering etter avtale. Vekteren kan opptre sivilt eller uniformert, alt etter hva som er praktisk og ønskelig.

Securitas sin alarmsentral er en av europas mest moderne og betjenes 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Fra denne sentralen får vi inn alle typer alarmer med meldinger om innbrudd, brann, heisalarm, kjøl og frys og andre tekniske alarmer.

Securitas sin alarm er FG-Godkjent (godkjent av forsikringsselskapene). Dette borger for kvalitet og fører ofte til en reduksjon i forsikringspremien for kundene som benytter seg av dette utstyret.

Vil du vite mer om hvordan alarmen fungerer kan du ta kontakt med oss for en prat. Vi kan demonstrere hvordan alarmen fungerer ved vårt kontor på Sistranda. Alarmen er egnet både i små og store bedrifter.

 Patruljering er vekterrunder hvor vekteren tilser at alt er i orden. At dører og vinduer er låst, lys avslått m.v. på f.eks butikker, anleggsplasser, båtmarinaer, havneanlegg, barnehager, skoler, andre offentlige bygg, utesteder og parkeringsplasser m.v.

Vi kan levere og montere bedriftsalarmer fra Securitas, og kan også være med å vurdere om bedriften eller områder med store verdier trenger andre typer tiltak.

Vektere på videoovervåkingskontroll
I dag hadde Secvakt vektere kontroll bl.a. på videoovervåkingssystemer. Her sjekker våre vektere at reglene fra datatilsynet blir fulgt. Men av de som ble kontrollert i dag hadde alle i samsvar med regelverket. Det ble foretatt kontroll både på Frøya og Hitra, og flere kontroller blir det.
 LES MER
Sørg for at ditt hjem blir sikret før du drar på ferie.

Vokter julehandelen på Frøya og Hitra.

 Flere butikker på Sistranda midtre og Fillan sentrum har etterspurt vektervakthold i forbindelse meg julehandelen. Secvakt kjører nå uniformert og sivilt vakthold frem mot jul for å forebygge butikktyveri.Ikke alle har
med hensikt og handle på ærlig vis. Bare i dag fant vi mange ting som tyder på at de har lagt merke til av det var vektere på stedet. Varer var blitt omplassert i hyllene og noen fikk kontroll på bæreposen og ryggsekken. Tilbakemeldinger både fra kundene og betjeningen er svært positive, flere var opptatt av parkering problemer på utsiden av butikksentrene, noe vi ikke kan gjøre noe med. Vi er ikke bare for og ta butikktyver, men like mye for skape trygghet og sikkerhet for kundene og betjeningen sier vaktsjef og sikkerhetsansvarlig Petter Vidar Vågsvær

Hektisk døgn for vekterselskapet


Vekter på vei til Sandstad var noen av de første som kom til brannen ved Alfo i går kveld.

De fikk i oppdrag fra Politiet med og holde uvedkommende borte fra brannstedet. Rundt kl. 22.30 ble de frigjort fra oppgavene av innsatsleder i politiet.

Foto: TV2

ALARMTELEFON

73 19 69 43

VEKTERUTRYKNING

Døgnbemannet 24/t

___________________________________

Kundetelefon ring:
90 77 23 10
Parkering
Kontrollavgift
Support på alarmanlegg

(10:00 - 17:00)
mandag-fredag
stengt lør/søn og helgedager
Spørsmål og henvendelser kan sendes
e-post: post@secvakt.no

Alarmberedskap og vekterutrykning
Mottak og aksjon på alarmer

  • Innbrudd/Sabotasje/Brann
  • Kontroller
  • Bistå vektere og kunder
  • Formidle viktige meldinger
  • Off.Vakthold
  • Arrangement
  • Parkering og håndheving
SECVAKT ER ET VEKTERSELSKAP