Opplevde innbrudd og mistet store verdier

At andre en deg selv tar kontroll på det bygget du rår over er faktisk et mareritt.
Dette vet butikkeier Sylvi Hvitsand ved Velværehuset i Fillan sentrum på Hitra.


Den 18. oktober 2013 startet som en vanlig dag for Sylvi, hun satte seg i bila og skulle dra på jobb, noe hun har gjort så mange ganger før. Lite viste hun hva som skulle møte henne da hun kom frem til velværehuset denne morgenen og formiddagen.

Da hun kom frem så hun at vinduet på baksiden av butikken var knust og døra brudd opp. Hun kom inn i lokalet og oppdaget at uvedkommende hadde vært på ferde i løpet av natta. Tydelig hadde de vist hva de har vært ute etter forteller Sylvi, de dyreste og eksklusive parfymene og kremer var renset fra butikk hyllene. Til og med har de tatt seg god tid og brukt kofferter hun har til salg og pakket tyvgodset i, makan til frekkhet skal du lete lenge etter legger hun til.

Jeg ble både frustrert,sint, forbannet og lei meg. Det lokale politiet kom fort til og starter etterforskning.

Jeg hadde ikke alarm installert den gangen, men jeg tror ikke det tok mange dager før jeg tok kontakt med dere i Secvakt på Hitra-Frøya.

Like etter er alarmen var installert og bygget ble merket med Securitas alarm hadde jeg igjen et innbruddsforsøk. Denne gangen på framsiden hvor noen hadde prøvd og borre opp sylinderen ved kunde inngangen.

Sannsynlig hadde de oppdaget at det da var alarm i bygget og hadde gitt opp. Nå har Velværehuset sikret seg med alarm med vekterutrykning og bygget er også videoovervåket. Jeg har også vektere som kommer uvarslet og sjekker bygget og butikken. Jeg føler med nå trygg og har fattet de tiltak jeg kan gjøre forteller Sylvi Hvitsand i Velværehuset. Enda viktigere er at de kommer om ting skulle skjer. Dette gir meg en trygghet jeg ikke har hatt før legger hun til.

 Alle bør sikre sine verdier før det er for seint. Når innbruddet først har skjedd er for seint. Selv om det nå er en stund siden, sitter det nok i tankene forteller Sylvi Hvitsand på Hitra. Selv om dette er tøft, tør ikke å tenke på de som opplever innbrudd i heimen sin. Jeg er glad jeg har Secvakt og kan ikke får priset dere godt nok legger hun til.

ALARMTELEFON

73 19 69 43

VEKTERUTRYKNING

Døgnbemannet 24/t

___________________________________

Kundetelefon ring:
90 77 23 10
Parkering
Kontrollavgift
Support på alarmanlegg

(10:00 - 17:00)
mandag-fredag
stengt lør/søn og helgedager
Spørsmål og henvendelser kan sendes
e-post: post@secvakt.no

Alarmberedskap og vekterutrykning
Mottak og aksjon på alarmer

  • Innbrudd/Sabotasje/Brann
  • Kontroller
  • Bistå vektere og kunder
  • Formidle viktige meldinger
  • Off.Vakthold
  • Arrangement
  • Parkering og håndheving
SECVAKT ER ET VEKTERSELSKAP