BOLIGALARM OG KAMERAOVERVÅKING

Alarmer til boliger, hytter og bedrifter.

Vi leverer og monterer alarmanlegg av topp kvalitet, tilpasset både bedrifter, private boliger og hytter mm.

Små bedrifter og boliger,hytter: Alarmpakken består en sentral med GSM -sender, betjeningspanel, magnet kontakt, romføler og en kraftig sirene.

I tillegg kan man ha en optisk røykvarsler og inntil 8 andre sensorer til samme anlegg.

Montering: Vi monterer og kobler opp sentralen for deg. Vi merker med skilt på vinduer - dører. Ved kontakt ha gårds og bruks nummer klart.

Ønsker du en kartlegging av din bolig ta kontakt og be om dette!
Alarmsystemer fra Securitas får du kjøpt hos oss. Har dere alarmanlegg fra før men ingen til å ta i mot alarmen og rykke ut, kan vi ordne det. Securitas sine Alarmer er FG-Godkjent (godkjent av forsikringsselskapene) og dette borger for kvalitet og som oftest en reduksjon i forsikringspremien din.

Alarmsystemer

 Å sikre et område med alarm krever både god innsikt i, og god forståelse for, hvordan en alarm fungerer samt god kjennskap til utstyrets funksjon. Alarmutstyr finnes i dag i utallige varianter og størrelser. Noen er veldig bra og noen er mindre bra. Vår arbeidsoppgave er å finne det utstyret som kunden trenger, for deretter å montere utstyret på riktig måte.

Vi monterer kun godkjent utstyr knyttet til SEC VAKT og Securitas. Det er likevel ikke noe i veien for at vi kan ta over drifting og beredskap for eksisterende anlegg.

Hvor raskt kan du få bistand når du ønsker det eller når alarmen har blitt utløst? Utrykningstiden varierer litt alt etter hvor vi befinner oss. Fra vår base på Frøya kan vi dekke Norddyrøy/Sandvika i nord og Fillan i sør med responstid på under 30 minutter. Vår ambisjon på sikt er å ha en base i hver kommune slik at responstid går betraktelig ned.


ALARMTELEFON

73 19 69 43

VEKTERUTRYKNING

Døgnbemannet 24/t

___________________________________

Kundetelefon ring:
90 77 23 10
Parkering
Kontrollavgift
Support på alarmanlegg

(10:00 - 17:00)
mandag-fredag
stengt lør/søn og helgedager
Spørsmål og henvendelser kan sendes
e-post: post@secvakt.no

Alarmberedskap og vekterutrykning
Mottak og aksjon på alarmer

  • Innbrudd/Sabotasje/Brann
  • Kontroller
  • Bistå vektere og kunder
  • Formidle viktige meldinger
  • Off.Vakthold
  • Arrangement
  • Parkering og håndheving
SECVAKT ER ET VEKTERSELSKAP